El casament dels teus somnis a Barcelona

Barcelona

--:--:--

NEWSLETTER

CASAMENTS & ESDEVENIMENTS SOCIALS

L'esdeveniment dels teus somnis a Barcelona

L'Hotel Rey Juan Carlos I ofereix sales i serveis en Barcelona per casaments, esdeveniments, sopars de gala, aniversaris i còctels privats.

La màxima qualitat i el servei més exquisit són els convidats d'honor en tots els events celebrats a l'Hotel Rey Juan Carlos I.

CASAMENTS

CASAMENTS

Celebrar aquest dia tan especial en els luxosos espais per casaments del Hotel Rey Juan Carlos I. Un lloc màgic entre jardins del segle XIX sense sortir de Barcelona. El casament del teus somnis en Barcelona.

El Hotel Rey Juan Carlos I ofereix en Barcelona luxosos espais per casaments i fer d’aquell dia especial un dia memorable.

Els nostres exuberants jardins amb antics arbres autòctons, amplies carpes i magnífics espais arquitectònics que donaran al teu casament el millor escenari i un parc especial per les teves fotografies.

El hall del Hotel Rey Juan Carlos I, així com les seves diferents sales de banquets amb llum natural també estan disponibles per acollir el teu casament. A més, comptarà amb el suport del nostre equip de professionals per crear un esdeveniment memorable i inoblidable.

No es perdi els menus dissenyats especialment per casaments o celebracions familiars.  Per més informació, pot consultar el nostre Catàleg de casaments.

ESDEVENIMENTS SOCIALS

ESDEVENIMENTS SOCIALS

Hi ha esdeveniments molt especials que es recorden tota la vida i que sense dubte mereixen la elecció del lloc idoni per celebrar-ho.

El Hotel Rey Juan Carlos I, gràcies a les seves luxoses instal·lacions, es converteix en una aposta segura per garantir l’èxit del esdeveniment. Un entorn màgic que  només pot facilitar el millor resort urbà de Barcelona, gràcies al seus jardins del segle XIX i una espectacular piscina.

El nostre equip de professionals s’ocuparà de tots els detalls, des de la elaboració dels menús fins la decoració floral, la decoració de les taules, la elecció del ambient musical, etc.

Un escenari envejable amb un servei impecable. Sense dubte, màxima garantia del èxit del seu esdeveniments.

INSTALACIONS

INSTALACIONS

El nostre hotel per esdeveniments en Barcelona pot acollir a un grup de persones de fins 350 habitacions.

El Hotel Rey Juan Carlos I presenta 22 diferents versàtils salons. Les nostres 3 exuberants carpes i espectaculars piscines ofereixen un escenari únic per sopars de gala o menjars de negocis.

La nostra selecció única per esdeveniments inclou:

  • The Garden Restaurant & Lounge
  • Polo Restaurant
  • Coppelia Club
  • Lobby Bar
  • Pool Bar

PROMOCIONS

Llegir més
Swimming pool at Hotel Rey Juan Carlos I, Barcelona
Lounge of the swimming pool at Hotel Rey Juan Carlos I, Barcelona
Swimming pool at Hotel Rey Juan Carlos I, Barcelona
Swimming pool at Hotel Rey Juan Carlos I, Barcelona

Avantatges de reservar amb nosaltres

  • Sense intermediaris al fer la reserva amb nosaltres; reservar és ràpid.
  • Sense despeses de reserva.
  • Al fer la reserva directament a la nostra web, modificar o cancel•lar la seva reserva serà molt més fàcil.

RESERVES