The Royal Fitness and Spa

Barcelona

Join our newsletter
Newsletter

The Royal Club Fitness & Spa

El Nostre Spa de luxe a Barcelona

The Royal Club Fitness & Spa va ser dissenyat pel prestigiós arquitecte Carles Ferrater i decorat per José Cortés amb pintures murals del pintor Xano Armenter, concebut com un referent de l'arquitectura i el benestar a Barcelona.

El centre està ubicat al resort urbà Hotel Rey Juan Carlos I envoltat de 25.000m² de frondosos jardins mediterranis del segle passat. Amb més de 5.400m²  d'instal·lacions amb llum natural, la revista Conde Nast Traveler el va incloure a la seva llista dels 10 millors gimnasos del món.

L'objectiu del personal de The Royal Club Fitness and Spa és la consecució del benestar a través d'una àmplia carta de serveis d'estètica, relaxació i bellesa amb els millors productes de cosmètica.

The Royal Club compta, per altra banda, amb un equip mèdic de prestigi internacional, Sports Medicine Barcelona, ubicat a les mateixes instal·lacions. La disciplina de la medicina esportiva d’aquest centre és seguida per nombrosos adeptes que busquen l'equilibri i l'harmonia entre cos, ment i esperit.

NORMATIVA I ACCÉS

Els clients allotjats a l'hotel podran gaudir de l'entrada grautita a la piscina interior climatitzada, piscina exterior i a la sala de Fitness del nostre centre.

També els clients tindran accés gratutit a la nostra piscina exterior situada a la zona The Garden ( oberta només en temporatda d'estiu ).

L'entrada a la zona d'aigües del Spa té un cost de 23,60 € per als adults i està separada en dues zones independents ( masculina i femenina ).

Tanmateix els nostres hostes podran gaudir d'un 15 % de descompte als serveis a la carta de tractaments de dilluns a dijous.

No està permès l'accés a les instal.lacions del nostre centre a menors de 18 anys. Per a accedir a la zona Spa és necessari l'ús de banyador, chancles i barret de bany.

La piscina interior oberta durant tot l'any no permet l'accés a menos de 18 anys.

La piscina exterior del centre oberta només en temporada d'estiu no permet l'accés a menos de 18 anys excepte quan la piscina exterior de l' Hotel ( piscina The Garden ) està tancada.

HORARIS I AVISOS

El centre romandrà obert de dilluns a divendres des de les 7:30 hores fins a les 23:30 hores i durant els festius i caps de setmana des de les 10:00 hores fins les 21:00 hores, excpete les següents dates que tindran un horari especial:

 

-24 de desembre: Obert de 7:30 a 20:00 hrs.

-25 de desembre: El centre romandrà tancat.

-26 de desembre: Obert de 10:00 a 15:00 hrs.

-31 de desembre: Obert de 7:30 a 20:00 hrs.

-1 de Gener: El centre romandrà tancat.

-5 de Gener: obert de les 10:00 a 20:00 hrs.

-6 de Gener: Obert de 10:00 a 15:00 hrs.

-Dijous Sant: Obert de 10:00 a 20:00 hrs.

-23 de Juny: Obert de 10:00 a 20:00 hrs si es labroal o de 10:00 a 15:00 hrs si es festiu o cap de setmana.

 

 

Nit romantica

Romantic

Night

més
Paquet Spa Basic

Gaudeixi

del

nostre Spa

més
Re-descobreix Barcelona

Re-descobreix

Barcelona

més
Real Club de Polo

...mens sana

in corpore

sano..."

més
REGALA L'HOTEL REY JUAN CARLOS I 5 *, GL

REGALA

L'HOTEL

REY JUAN CARLOS I 5 *, GL

més
ReservesNatura Bisse Alqvimia Dorado