Restaurants a l'Hotel Rey Juan Carlos I- Els nostres Hotels de Barcelona

Barcelona

Join our newsletter
Newsletter

Restaurants Hotel Rey Juan Carlos I

Tasti els nostres Restaurants & Bars

Tapas Bar

Espinaler Experience Tapas Bar obre les seves portes a l’ Hotel Rey Juan Carlos I de Barcelona amb una proposta temptadora que fusiona a un dels millors resorts urbans de la ciutat i la prestigiosa marca de vermut català.

L’ espai on es trova l ‘Espinaler Experience s’ha renovat per complert donant-li un toc de típic colmado acollidor i a la vegada modern gràcies a la convinació de materials com la fusta, el vímet i el vidre. Tanmateix té una gran barra construida per la unió de diversos palets de fusta, caixes de fruita i verdura, cistells de vímet i zinc i grans pissarres per a gaudir de la seva temptadora oferta gastronómica. Tot plegat ofereix als clients un ambient actual amb un càlid toc rústic en un marc incomparable ja que l’ Espinaler Experience es troba a situat als emblemàtics jardins de l’ Hotel Rey Juan Carlos I.

Els clients podrán degustar una àmplia selección de tapes com zamburiñas amb salsa de Vieira, bonítol i ventresca amb salsa catalana, calmarsets, sardinets recobertes amb oli d’oliva, seitons naturals, pop acompanyat de salsa grega, anxoves del Cantàbric, musclos o olives farcides, entre d’altres especialitats, totes elles acompanyades del vermut de vi blanc, recepta secreta d’ Espinaler.

Totes les conserves i les patates es podrán condimentar amb la famosa salsa Espinaler , una altres de les receptes elaborades per la familia des de fa més de 80 anys. També els clients que ho prefereixin podrán comprar una selección dels millors productes al racó gourmet del local.

Horari

De dilluns a diumenge de 12h a 20 hores

Pack Familiar

Pack

Familiar

més
Nit d'escapada

Escapa't

a l'Hotel

Rey Juan Carlos I

més
Business 100 % comfortable

Fes dels teus viatges

de negocis

un plaer

més
Re-descobreix Barcelona

Re-descobreix

Barcelona

més
Anem de compres

Anem

de compres

!

més
REGALA L'HOTEL REY JUAN CARLOS I 5 *, GL

REGALA

L'HOTEL

REY JUAN CARLOS I 5 *, GL

més
Reserves