Viu el benestar a Barcelona

Barcelona

--:--:--

NEWSLETTER

SPA I BENESTAR

Una experiència única de benestar i bellesa

Una experiència exclusiva de harmonia, salut i bellesa.

Amb una variada oferta de relaxants terapies de salut i bellesa, el Hotel Rey Juan Carlos I presenta als seus clients diverses opcions per sumergirse al món del luxe a través del relax del cos i ment. Al nostre maravellos spa i gimnas en Barcelona, trobaràs el lloc perfecte per descansar en mig d’una visita o abans d’una reunió.

The Royal Club Fitness&Spa, el Centre Ayurveda Sathari i la impressionant piscina de l’hotel aporten un complet catàleg de serveis de luxe per assegurar el benestar de tots els nostres clients.

Un complet servei del que només podia disposar en un resort urbà únic en Barcelona com es el Hotel Rey Juan Carlos I

El wellness de luxe “The Royal Fitness & Spa” en Barcelona, dissenyat pel prestigiós arquitecte Carles Ferrater i decorat per José Cortés amb pintures murals del pintor Xano Armenter, es concebut com un referent de l’arquitectura i el benestar a Barcelona.

Amb més de 5.400 m2 d’instal·lacions amb llum natural, la revista Conde Nast Traveler el va incloure a la seva llista dels 10 millors gimnasos del món.

Proposa una amplia carta de serveis d’estètica, relaxació i bellesa amb els millors productes de cosmètica de Natura Bissé i Alqvimia. The Royal Club Fitness & Spa compta, a més, amb un equip mèdic de prestigi internacional, Sports Medicine Barcelona, centrat en ajudar-te en trobar el equilibri i l’harmonia entre cos, ment i esperit.

El Hotel Rey Juan Carlos I y Real Club de Polo tenen un acord de col·laboració en el qual, els clients de l’hotel poden fer us de les pistes de tennis i paddel i gaudir de les instal·lacions del Real Club de Polo, ubicat a escassos metres del hotel.

  • SPA

Des de les banyeres de hidromassatge a caldarium, passant per sessions de fisioteràpia i aroma teràpia a programes antiestrés i tractament antiarrugues.  Les possibilitats de les instal·lacions de The Royal Club Fitness & Spa són infinites.

  • SALA FITNESS

La Sala Fitness de The Royal Club Fitness & Spa està equipada amb les instal·lacions més avançades i està considerat com un dels millors gimnasos del món segons la revista Condé Nast Traveler.

  • PISCINA

En The Royal Fitness & Spa disposa de dues amplies piscines climatitzades, una interior i una exterior, oberta només els mesos d’estiu. La piscina interior és el lloc ideal per relaxar-se després d’una sessió d’exercici o poder gaudir d’un bany durant tot l’any.

Situada en una amplia estància amb llum natural, la piscina exterior, oberta només els mesos d’estiu, està ubicada en el mig dels frondosos jardins que envolten al Hotel Rey Juan Carlos I. Disposa, a més, d’una zona de solàrium i còmodes hamaques que envolten la piscina.

La zona d’aigües està separada en dos zones independents (masculina i femenina). No està permès l’accés a les instal·lacions del centre a menors de 18 anys i per accedir a la zona de spa i piscines és necessari  l’ús de banyador, xancletes i casquet de bany. 

Situa al lobby, al costat dels ascensors panoràmics, el centre Ayurveda Sathari obre les seves portes a la tradicional medicina índia, proposant, dins del estrès de la vida quotidiana, un temps de meditació, relaxament i benestar.

En la planta lobby, al costat dels ascensors panoràmics, es troba el nostre Medical Spa Ayurveda Shatari, un dels pocs centre d’aquest tipus en el país que ofereix tractaments ayurvedics originaris de la Índia.

El ayurveda és el sistema de cura utilitzat en el continent asiàtic durant més de cinc mil anys. És una de les ciències curatives més antigues que existeix i a partir de la qual han emergit els principis d’altres sistemes de cura natural:  la homeopatia, nutrició, acupuntura, reflexologia o aromaterapia.

Ayurvesa Shatari basa la seva filosofia en cuidar el benestar, perquè no hi ha bellesa sense benestar ni benestar sense salut. El centre ofereix les formules més sofisticades per da una resposta global de bellesa.

La base dels seus productes és l’ús d’olis naturals hindús elaborats al moments i adaptats segons cada cas. Tots els tractaments s’efectuen sota un programa personalitzat i controlats pel prestigiós Doctor de la India, Bharat Negi, expert en Medicina Natural i Ayurvédica.

Entre la gran varietat de tractaments que ofereix, trobarà una gran varietat de tractaments com el Kativasthi, ideal per malalties d’esquena i columna; el Pada Abhyanga, recomanat per prevenir la fatiga i la retenció de líquids; o el tractament ayurvédic per excel·lència  Shirodhara, que alenteix el envelliment i revitalitza cos i ment.

PROMOCIONS

Llegir més
The Royal Club Fitness & Spa at Hotel Rey Juan Carlos I, Barcelona
Swimming pool at Hotel Rey Juan Carlos I, Barcelona
Spa at Hotel Rey Juan Carlos I, Barcelona
Ayurveda Sathari center at Hotel Rey Juan Carlos I, Barcelona
Spa at Hotel Rey Juan Carlos I, Barcelona
Wellness center at Hotel Rey Juan Carlos I, Barcelona

Avantatges de reservar amb nosaltres

  • Sense intermediaris al fer la reserva amb nosaltres; reservar és ràpid.
  • Sense despeses de reserva.
  • Al fer la reserva directament a la nostra web, modificar o cancel•lar la seva reserva serà molt més fàcil.

RESERVES