LA TEVA OPINIÓ TÉ PREMI

Barcelona

--:--:--

NEWSLETTER

GUEST CORNER

La opinión de nuestros clientes

Com a partner de Worldhotels, el Hotel Rey Juan Carlos I forma part del programa de “Viatger freqüent”, gràcies al qual, a més de gaudir de una estada única, podràs rebre milles mentre descanses.

Gràcies a aquest programa, podreu acumular fins 500 milles. Simplement revisa la confirmació de la teva reserva per veure quantes milles s’inclouran i presenta la teva targeta de viatger freqüent al fer el check in al nostre hotel.

Earn Miles

La opinió dels nostres clients és molt important per nosaltres. A partir d’ella, millorem i creixem dia a dia. Per això, és de vital importància per nosaltres que els nostres clients omplin la nostra enquesta de satisfacció. Cadascuna es llegida amb la màxima atenció i tenim en compte cadascun dels comentaris per optimitzar el nostre servei.

Perquè la opinió dels nostres clients és el eix del nostre negoci, ara la teva opinió ¡té premi! Per això, de forma trimestral, sortegem una estada de dos nits amb esmorzar al Hotel Rey Juan Carlos I. entre tots els clients que han omplert la nostra enquesta de satisfacció. En aquesta secció anirem comunicat el nom del guanyador.


Veure les bases legals

PROMOCIONS

Llegir més
Garden at Hotel Rey Jucan Carlos I, Barcelona

Avantatges de reservar amb nosaltres

  • Sense intermediaris al fer la reserva amb nosaltres; reservar és ràpid.
  • Sense despeses de reserva.
  • Al fer la reserva directament a la nostra web, modificar o cancel•lar la seva reserva serà molt més fàcil.

RESERVES